informatie

Buitenkoken

Foto's

Snoeien van fruitbomen

Onderhoud

Advies en begeleiding

Aanleg en renovatie

Home

 

 

 

Advies en Begeleiding

U heeft plannen om uw tuin opnieuw te realiseren en wilt dit graag zelf doen dan kunnen wij u bijstaan met advies en begeleiding. De mogelijkheid dat wij de zorg op ons nemen voor de inkoop van materialen en planten behoord hier ook bij. Voor een vooraf vast gesteld bedrag geven wij advies, maken/begeleiden uw ontwerp en begeleiden u met de werkzaamheden. Zo weet u zeker dat u tuin wordt zoals u wenst en kunt u een hoop geld besparen omdat u zelf het meeste werk verricht.

Heeft u een tekening laten maken door een tuinarchitect en wilt deze laten realiseren dan kunnen wij u bij staan met het aanvragen en onderhandelen van offertes, zijn de spil tussen de tuinarchitect en de uitvoerder. U heeft ons als aanspreekpunt en zullen uw wensen dan bespreken met de tuinarchitect en/of de uitvoerder. Op deze manier kunt u er op vertrouwen dat het werk wordt uitgevoerd zoals u wenst en heeft u er weinig omkijken naar.

Groot groenprojecten begeleiden voor particulier, bedrijven, instellingen en gemeentes behoord ook tot onze mogelijkheden.