Graag zouden wij ons willen voorstellen!

Wij zijn een vakbekwaam hoveniersbedrijf met jaren lange ervaring in het vak. We zijn al ruim 12 jaar gevestigd in Nigtevecht en zijn een begrip in het Gooi en ver daarbuiten.

Ons doel is een goed product af te leveren met vooral liefde voor de tuin! Wij vinden het erg belangrijk dat u zo lang mogelijk van uw tuin kunt genieten en deze vakbekwaam is aangelegd.

Voor ons is niets te gek om aan te leggen, of het nu gaat om een klein tuintje of juist een hele grote tuin, dak terras, Japanse tuin, bedrijven terrein of (zwem)vijvers en grote waterpartijen het is bij ons allemaal mogelijk.

Ook projecten bij nieuwbouw behoord tot onze mogelijkheden, wij kunnen deze tevens begeleiden maar ook het begeleiden van renovatie van uw tuin behoord tot onze mogelijkheden. Wilt u graag een objectief offerte begeleiding is dit ook mogelijk.

Onze planten- en materialen kennis is erg groot, u kunt er op vertrouwen dat er met degelijk materiaal gewerkt wordt.

Omdat u graag lang van uw tuin wilt genieten zijn wij in staat om vakkundig onderhoud en snoeien van uw gehele tuin uit te voeren.

Töning Tuinen heeft zich in de jaren op diverse vlakken gespecialiseerd, zo kunt u tevens bij ons terecht voor het vakkundig snoeien van fruitbomen.

Kortom zijn wij een breed bedrijf met veel kennis in huis die wij graag met u willen delen. Heeft u na het lezen van onze site nog vragen neem dan gerust contact met ons op, wij staan voor u klaar.

 

 

 

 

informatie

Buitenkoken

Foto's

Snoeien van fruitbomen

Onderhoud

Advies en begeleiding

Aanleg en renovatie

Home

 

Hoveniersbedrijf

Töning Tuinen

Banckertlaan 93

1215PW Hilversum

Tel: 035-2093840

Mobiel: 06-54907297

E-Mail info@toningtuinen.nl

of voor directe tuin(aan)vragen

reinier@toningtuinen.nl

KvK te Utrecht onder Nr 30139829

BTW Nr NL173401247B01

Aequor Nr 218489

Op onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn van toepassing onze algemene voorwaarden, gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Alkmaar d.d. 26-4-2007 onder depot nr 104/2007. Een exemplaar van deze voorwaarden zal op verzoek kosteloos worden toegezonden.