informatie

Buitenkoken

Foto's

Snoeien van fruitbomen

Onderhoud

Advies en begeleiding

Aanleg en renovatie

Home

 

 

 

De buitenkeuken

Sfeervol genieten

 

Het buitenleven wint in Nederland steeds meer terrein. Het terras is een  verlengstuk van de woning geworden. Een plek waar we op zwoele zomeravonden willen genieten met familie en vrienden. Om dat heerlijke gevoel van buiten zijn het hele jaar vast te houden heeft ons bedrijf de ultieme buitenkeuken ontworpen tegen een zeer concurrerende prijs.

Door middel van losse modules, die in diverse maten verkrijgbaar zijn, bouwen wij geheel naar uw persoonlijke wensen, uw buitenkeuken. De kasten worden  door ons op ambachtelijke wijze vervaardigd van hoogwaardig, robuust en duurzaam robinia hout. Het hout kan door ons in elke gewenste kleur gebeitst, gelakt of geverfd worden. De werkbladen, met of zonder spoelbak en kraan, zijn in diverse materialen verkrijgbaar. Zo wordt de keuken behalve praktisch ook nog eens een lust voor het oog.

Om gedurende het hele jaar optimaal en sfeervol van uw buitenkeuken te genieten kan de buitenkeuken het beste geplaatst worden onder een afdak of prieeltje of op een veranda. Deze overkappingen, helemaal in stijl van uw woning, tuin of balkon, kunnen tevens door ons op verzoek worden gemaakt. 

Wij wensen u een heerlijk buitenseizoen!

Indien u geÔnteresseerd bent in onze buitenkeukens of nog vragen heeft, schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte. Wij zijn er trots op dat we een laagdrempelig bedrijf zijn met oog en oor voor de wensen en vragen van onze (potentiŽle) klanten.

 

Hier vind u enkele voorbeelden van buitenkeukens!